Søk
  • GrønneTrinn

PAD for PAD

Pad for Pad forbinder våre kunder og ungdoms jenter i India gjennom den felles erfaringen av menstruasjon, respekt for kroppene våre og kjærlighet til jorden. Når kvinner og jenter rundt om i verden velger å bruke vaskbare pads, sikrer deres kjøp at andre jenter, som kanskje ikke ellers kunne, får tilgang til rene alternative menstruasjonsprodukter og svar på spørsmålene sine. Det er en ide som vi liker å kalle "eco-sisterhood."
EcoFemme startet Pad for Pad fordi de så at mange kvinner og jenter i område i Tamil Nadu har mange ubesvarte spørsmål om kroppene sine og menstruasjon, hovedsakelig fordi menstruasjon er et tema som ikke åpent snakket om. Dette observerte behovet for trygge læringsrom og den voksende utfordringen med å håndtere sanitæravfall over India inspirerte EcoFemme til å erstatte stillhet med samtale og handling.Hvilke temaer dekkes under en menstrual helseopplæring?


Pad for Pad-sesjonene er laget for å gi jentene ferdighetene til å administrere sine perioder hygienisk og med verdighet, og sjansen til å forholde seg til menstruasjon som en vanlig, sunn opplevelse. Det er ofte den første sjansen jenter noensinne har hatt å stille spørsmål og uttrykke sin nysgjerrighet om menstruasjon.


Se video om Pad to Pad


Emnene dekket under denne sesjonen som følger:

  • Kvinnelig anatomi, menstruasjon og menstruasjonssyklusen

  • Ta vare på oss selv under menstruasjon

  • Menstrualprodukter

  • Trygt rom for å snakke og dele med hverandre om menstruasjon og kulturell praksis, og dermed få tillit til å bli peer mentorer for hverandre og overvinne glede og hemming.Vi inkluderer et bidrag i prisen på våre solgte pads - 95 INR per pad; disse pengene dekker kostnadene for tilrettelegging og undervisningsmateriale for våre økter, og lar oss tilby 4 av EcoFemme vaskbare pads og en bæreveske som et fritt valg.

Kjøp og bidra i prosjekt54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©2018 by Grønnetrinn. Proudly created with Wix.com