Søk
  • GrønneTrinn

Hydro Phil - bruk av naturlige råvarer

Hos Grønne Trinn man kan finne mange håndlagde produkter og mange produkter fra bærekraftige produksjons merker. Jeg vil gjerne dele med dere litt om enn av de - Hydro Phil.
Hydro Phil er et bedrift i Hamburg som tilbehøret 3 venner. De utviklet en diskusjon om spørsmålet om det ville være mulig å produsere produkter som ikke bare er rettferdige, bærekraftige og veganske, men som også produseres med mindre vann.


Siden de har hatt det fascinerende temaet vann hele tiden og skrev om det i bloggen deres, ønsket de å starte en feltprøve og prøve å utvikle et produkt som forbruker og forurenser så lite vann som mulig i produksjonen.


Dette ble en ide, og ideen ble vår nåværende merkevare HYDROPHIL.


Det har skjedd mye siden da. HydroPhil utvalg av vannnøytrale, veganske og rettferdige produkter har vokst jevnt og nå kan de stolt si at vi er markedsleder innen bærekraftig tannhygiene med bambus tannbørster. De ser veldig frem til å jobbe sammen for å gjøre morgendagens verden enda vakrere og grønnere.
Oppdrag

Et blikk på vår globus antyder at vann er en uendelig vare: minst to tredjedeler av vår jord er dekket av vann. Imidlertid er bare 3% av dette ferskvann og derfor drikkbart. Resursvannet er derfor svært begrenset. Konsekvensene av denne mangelen på ressurser er like dødelige som de er utrolige: 2,1 milliarder av våre medmennesker over hele verden har ingen tilgang til rent drikkevann. Fakta som disse førte de til å være spesielt oppmerksom på problemet med vannknaphet.


HYDROPHIL skaper innovative og bærekraftige hygieneprodukter. Produkter som bør tjene til å utvide utsikten for temaer som bærekraft og mangel på ressurser. De ønsker å oppnå vakre ting med vakre ting. Hydro Phil felles visjon: Produksjon av et bærekraftig komplett utvalg på badet - vann-nøytral, vegan og rettferdig.I vanlig språk betyr dette at de bare bruker naturlige råvarer som ikke utgjør grunnvann og drikkevann og ikke krever kunstig vanning. På denne måten kan de redusere vannforbruket betydelig og gjøre folk oppmerksomme på det. For å få en positiv innflytelse på vår verden inneholder HydroPhil produkter ingen dyreprodukter, og de blir heller ikke testet på dyr. De mener også at rettferdig arbeid fortjener en rettferdig belønning. De holder et personlig øye på verdikjeden vår ned til den minste detalj og sørger for at våre produkter produseres rettferdig. Vårt oppdrag: Vi ønsker å føle deg sensitivt til bærekraftig forbruk i hverdagen med sine produkter.Forresten: De donerer 10% av fortjenesten til non-profit-foreningen Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., som er forpliktet til å gi tilgang til rent drikkevann for mennesker i land i det globale sør.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©2018 by Grønnetrinn. Proudly created with Wix.com