Søk
  • GrønneTrinn

Hvorfor kjøpe håndlagde saker?

Vi lever i en verden der mange ting blir masseprodusert. Ikke at det nødvendigvis er noe galt med det. Det er flott at noen ting er produsert i enorme mengder for å dekke et verdensomspennende behov for dem.

Men det er også fantastisk at flere mennesker overalt begynner å omfavne ting som er laget for hånd i små mengder.


Når du lager noe, etterlater du en del av deg selv i det. Når du er ferdig med å lage, er du stolt over arbeidet delvis fordi du ser deg selv i det. Når du kjøper noe noen andre har laget, gjenspeiles du selv i det kjøpet.



Det er "følelsesmessige" grunner


1. Sannsynligvis er den viktigste grunnen at produktet er, vel, håndlaget! Det i seg selv betyr kvalitet, og en hel masse kjærlighet!


2. Håndlagde produkter er mer enn bare et produkt, det er 100% kreativitet og unikhet, og det viser.


3. Å gi et håndlaget produkt i stedet for masseprodusert er mer som å skrive et brev til noen i stedet for en e-post.


4. Ved å velge håndlagde produkter støtter du en ekte kunstner som elsker det han gjør.


5. Når du kjøper noe håndlaget, skaper du et direkte forhold til artisten / designeren av produktet.


6. Å gi et håndlaget produkt er virkelig essensen i gave å gi. Når du gir en venn, eller kjære en gave, sier du virkelig "Jeg bryr meg om deg."


7. Det ble ikke masseprodusert i en fabrikk der flere personer festet en del, for å lage hele produktet, om og om igjen og om igjen.


8. Miljøvennlig: det er vanlig å bruke resirkulerte materialer når du lager håndlagde ting. Ingen forferdelige arbeidsmiljøer eller dyreforsøk


9. Øker kreativiteten: alle elsker å se og ha håndlagde ting rundt seg! Det får folk til å føle seg spesiell! Det inspirerer!




Det er "økonomiske" grunner


1. Å kjøpe håndlaget er en vinn-vinn situasjon: Du beriker livet ditt med vakre håndlagde varer, og du lar en kunstner fortsette å forfølge sine kreative drømmer.


2. Håndlagde gjenstander er sanne, gode kunstverk (til rimelige priser)!


3. Du kan være stolt og vite at du støtter små bedrifter.


4. Det er flott for økonomien


5. Støtte håndlagde kunstnere, som er helt avgjørende i denne nåværende økonomien. Vi må støtte lokale, små bedrifter og kunstnere over de store selskapene.


6. Du kjøper direkte fra produsenten, som er en mye mer intim og personlig handleopplevelse, noe som ikke er tilgjengelig fra bedriftsbedrifter.


7. Penger brukes godt. I stedet for at de fleste kostnadene går til fortjenestemarginene til en enorm konglomerasjon, betaler du for en rettferdig lønn for en (eller noen få) personer.


8. Oppriktighet. Folk håndlegger ikke ting bare for å tjene penger. De er ikke bare produktet av en glatt FoU-avdeling for profitt. De lager ting som innebærer mange års lærte ferdigheter, lidenskap, entusiasme, engasjement og oppriktighet.





Et forbrukerskifte skjer. En bevegelse hvis du vil. Flere og flere er folk villige til å bli utdannet om verdien av et element som er laget for hånd.



Velkommen til nettbutikk! Vi støtter mange de unge og de gamle som håndager produkter til deg!

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©2018 by Grønnetrinn. Proudly created with Wix.com